byEmschen       Vi som bloggar här       Kontakta oss

Vilken märklig helg…

| Inga kommentarer

…det har varit! 

Den inleddes med ett angrepp på Europa, på vårt öppna samhälle och vår demokrati. Mitt inre frös när jag hörde nyheten och jag satt uppe långt in på natten och tittade på nyhetssändningarna. Till slut somnade jag utmattad.

På lördagen fortsatte jag ett tag att titta på nyheterna men fick sen bryta för att kunna skingra tankarna. Nu var jag en av de lyckligt lottade som hade den möjligheten – jag är inte en av dem som mist en vän eller anhörig eller vakar vid någons sjukbädd…

Så jag åkte istället som planerat och träffade en kollega. Det var välbehövligt att få prata med någon, både om attentatet men även om annat, stort och smått. Att det blev lite vin hjälpte väl oxå tror jag. 

Idag vaknade jag snorig och med huvudvärk. Så drygt. Jag hade lätt kunnat spendera hela dagen i soffan men jag lyckades ta mig ut för att göra några ärenden. Mycket tack vare att jag frågade en väninna om hon ville hänga med. 🙂 Så det blev fika o lite shopping. När jag såg allt julpynt i stan så väcktes känslan att jag oxå vill börja julpynta så smått. Så jag hängde upp min krans på dörren. Den köpte jag på Åhléns förra året. 

  
Efter att ha vilat en stund i soffan så fick jag frågan om jag ville äta med en annan väninna. Och äta skulle jag ju göra ändå – så varför inte med trevligt sällskap?! 😊 

Men nu ska jag försöka få lite sömn innan klockan ringer. Imon är det dax för en ny kurs, så det blir en tidig start. Livet fortsätter som vanligt. Ja, för mig och många andra, men för en massa fransmän är det inte en vanlig söndag, det är avslutningen på den värsta helgen i deras liv. Måtte det vara den sista i sitt slag, nånsin!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.