byEmschen       Vi som bloggar här       Kontakta oss

Regnig dag 

| Inga kommentarer

Idag har det regnat större delen av dagen, men det får man inte låta sig hindras av! 

Vi började med att gå bort till Van Gogh Museet som ligger några kvarter från hotellet. Det ligger i en intressant ny byggnad och är uppdelat på 4 våningar. Man får lära sig mycket om Van Gogh och hans liv. Det faktum att han bara blev 37 år hade jag inte koll på. Men man fick lära sig en massa annat och se mycket av de vackra tavlorna!

  

Efter museet gick vi bort och hoppade på kanalbåten, vi hade ju mer tid kvar på vår 24 h biljett. Det var skönt att slippa undan regnet och sitta ner en stund. Och jag fick se fler vackra hus och mer av kanalerna! Vid Centralstationen valde vi att hoppa av. Vi letade ganska snabbt upp en lunchrestaurang där vi beställde vars en soppa. Det värmde gott och man började tina upp. 

Efter lunchen strosade vi runt på shoppinggatorna som ligger en bit från centralen. Jag köpte den traditionella kylskåpsmagneten, ett halsband och ett par ursöta öronhänge som är små glittriga paket, som små julklappar! 😊 När kaffesugen satte in hos mitt resesällskap så hittade vi ett pannkaksställe där vi beställde minipankakor med banan, chokladsås och grädde – inte dumt alls! 

  Men det var lagom att dela! 😊

Vi bestämde oss för att trotsa regnet och strosa tillbaka till hotellet. Förhoppningsvis har jackan torkat till imorgon då de lovat lite bättre väder, hoppas hoppas! 😊 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.