byEmschen       Vi som bloggar här       Kontakta oss

Måndagar

| Inga kommentarer

Måndagar är inte min grej! Jag är verkligen inte glad för måndagar. Hade jag vunnit mycket pengar hade jag velat gå ner i tid och då hade jag slutat jobba på måndagar. 

Den enda fördelen egentligen med måndagar är att på kvällen är det övning med kören som jag är med i. Denna kören gick jag med i för några år sedan, och jag trivs väldigt bra där! Det är en gospelkör, vilket innebär nya utmaningar då man inte får ha text/noter när man framträder, så det gäller att lära sig texten! Men som tur är har jag ganska lätt för att lära mig sångtexter! 🙂 

Det bästa med kören är att man är alltid på bättre humör efter övningen än vad man var före! ❤️ Det är lite som när man asar sig ut på en promenad eller till träning när man verkligen inte är peppad – man mår bättre efter det oxå! Andra fördelar är att man lär sig andas bättre, man får bättre hållning för man övar stödet och en massa andra medicinska fördelar. Det har till och med forskats på körsångare och alla studier visar att de mår bättre – och jag kan bara hålla med! 

Nu har vi börjat öva på julsånger inför våra julkonserter – och jag ser redan fram emot dem! Söndagen den 20 december ska vi sjunga 2 konserter, och det kommer bli så jäkla kul! 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.