byEmschen       Vi som bloggar här       Kontakta oss

Jag fick en idé!

| Inga kommentarer

När jag låg i sängen och inte ville vakna riktigt så kom jag av någon okänd anledning att tänka på min födelsedag. Tänkte att i år vill jag inte ha en traditionell tårta, så vad vill jag då – och kom på en idé som jag själv tycker är lysande haha! 🙂 

Tänk om man har släta vetebullar, antigen färdigköpt eller om man bakar själv. Om man bakar själv så skulle man kunna göra dem mindre än vanligt, så orkar man fler haha. Och sedan får gästerna montera sina egna semlor!

Förutom vispad grädde och mandelmassa så vill jag ha en massa annat att välja mellan, så det blir lite som en buffé! Det ska finnas vaniljkräm, nutella, färska bär, frukt, chokladlinser, mini mashmellows, mini maränger, kanske en röra som kan ersätta grädden som är lite mer frisk etc etc. Här kan man ju spåna och lägga till andra grejer som man kommer på. 

Enda nackdelen med att få en bra idé- det är flera månader till min födelsedag! Hahaha 🙂 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.