byEmschen       Vi som bloggar här       Kontakta oss

Jag fick en fråga…

| Inga kommentarer

…från en bekant på Facebookchatten, om jag hade några Londontips… Först tänkte jag, vad ska jag tipsa om? Sen började det liksom bara bubbla fram! 🙂 

Jag berättade om butiker på Oxford Street, berättade om Tower Bridge som jag tycker är så vacker, hur jag gillar att strosa längs Themsen eller ta en flodbåt en bit och se husen från floden, jag berättade hur mycket jag gillar att gå på naturhistoriska museet, att jag vid mitt 6:e besök åkte London eye för första gången och gillade det, att jag gillar att gå runt o titta och sen handla lunch på borough market, att det är mysigt att strosa i någon av parkerna etc etc.

Som vanligt så var det så lätt att sväva iväg i tanken och tänka på hur mycket roligt jag upplevt där och hur jag uppskattar de olika sällskapen jag haft där. Det är resor jag minns med glädje. London ligger mig varmt om hjärtat! Jag har en lång lista i huvudet med saker jag vill se och göra nästa gång jag åker dit. Jag vill bla åka dit på egen hand någongång. Där är så mycket kvar att se och göra och jag hoppas åka dit snart igen! 

2 av bilderna som jag tagit där, som jag snabbt lånat från min fb. 

En sak som jag tyckte var roligt var när största delen av min familj åkte dit ihop. Att resa med sina föräldrar och sin syster när man är vuxen är en riktigt rolig, det är något helt annat än när man reste ihop som barn. Det är nåt jag kan rekommendera – dessa härliga reseminnen har man alltid kvar! 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.