byEmschen       Vi som bloggar här       Kontakta oss

Jag drömmer om…

| En kommentar

London, Edinburgh, York, Barcelona, en spahelg eller en veckas sol o bad!  

Jag vill resa bort, se något nytt, slappna av, äta hotellfrukost, njuta av vacker utsikt och inte tänka på jobbet eller stressa! 

Mitt problem är nog att jag vet inte när nästa resa blir av. Jag som älskar att ha nedräkning till nästa resa, att ha det att se fram emot. Men jag hade planer på att ta en restresa i maj, men så fick jag erbjudande att börja jobba på en annan avdelning och det vill jag gärna prova på så jag tackade jag ja till! 🙂

Vad drömmer du om idag?

En kommentar

  1. Jag drömmer om en varm och härlig sommardag vid havet. Inga måsten, inga krav utan bara vara.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.