byEmschen       Vi som bloggar här       Kontakta oss

Höstkänsla

| Inga kommentarer

När jag vaknade idag så hörde jag regnet mot fönstret och tänkte direkt – att då kan jag inviga mina nya gummistövlar idag! Tänkte oxå att det är ju bra för en torra marken att få lite regn. Och sen kom jag på att det känns ganska mörkt på morgonen när himlen är tät av regnmoln. Igår märkte jag tydligt att vi är på väg mot höst och vinter – för igår steg jag upp före solen. Det var först efter duschen när jag kom ut i köket som solen började leta sig in genom fönstret.

Andra tecken på att hösten är på väg är när man tittar ut från bussfönstret, alla fält är nu skördade och kvar står den gula stubben. När solen skiner lyser det som guld på åkrarna, men samtidigt påminner det mig om att de varma, soliga dagarna vi haft på sistone förmodligen snart lider mot sitt slut. 

Men jag gillar hösten! Naturen byter skepnad och visar sig i en massa vackra färger, luften blir härligt frisk och klar och vissa morgnar och kvällar så är den ”krispig” som jag brukar säga. Äntligen blir det lite svalare i min lägenhet så jag kan börja tända lite ljus på kvällarna. Det som jag ser mindre fram emot är att jag måste snart börja använda strumpor… Sen är det nåt med hösten som gör att jag vill köpa skolmaterial – fast det är måånga år sedan jag slutade skolan, så kommer känslan varje år när butikerna plockar fram block o pennor och hösten är runt hörnet. 🙂 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.