byEmschen       Vi som bloggar här       Kontakta oss

Helg vs vardag

| Inga kommentarer

Att man har haft en bra helg är inte det samma som att man är bra rustad inför måndag morgon.

Jag har aldrig varit en morgonmänniska, och kommer troligtvis aldrig bli! (Även om min mamma glatt hävdar att jag inte kommer att behöva lika mycket sömn som pensionär och då kommer vakna tidigare…) Men jag skulle verkligen behöva att helgen var en dag till! 

Ibland funderar jag på att gå ner i tid och vara ledig varje eller varannan måndag. Nu tycker jag att det påverkar min ekonomi för mycket, så det känns inte som ett alt just nu, men jag drömmer om att kunna göra så i framtiden! Man har ju så få semesterdagar så jag vill inte använda för många till att vara ledig strödagar för att vila. 

Jag läste förresten om ett företag som gått ner till 6 h arbetsdag – det hade oxå kunnat vara nåt som hade underlättat vardagen. Kanske man får uppleva i framtiden, vem vet! 

Men nu hoppas jag att arbetsveckan blir rolig. Inte minst när jag och en kollega ska till Solna 2 dagar. Det ser jag fram emot! 🙂

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.