byEmschen       Vi som bloggar här       Kontakta oss

En massa val

| Inga kommentarer

De preliminära planer jag hade inför min semester verkar inte bli av, så nu behöver jag tänka om. Men oj vad många val som det finns nu och det gör mig lite förvirrad haha. Tar det dock med ro, tror det faller på plats. 

Funderade först på om jag skulle försöka hitta en billig solresa. Sen funderade jag på London (såklart) och kanske åka ut från London, antingen över dagen eller en eller några nätter på annan ort, för att se lite mer av landet. Men sen har man ju mycket trevligt i närområdet, Köpenhamn o Danmark, Öresundsturen man kan ta med tåg/buss och jag vill se Möns klint. Sen hade det varit trevligt att åka till Stockholm el kanske Göteborg. Och Gotland – där har jag aldrig varit! Sen skulle jag vilja se Österrike på sommaren eller södra Tyskland… Och Spanien ät ju trevligt… Och Portugal… Ja, det blev liksom helt nya problem nu haha! I-landsproblem tror jag det kallas! 😄

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.