byEmschen       Vi som bloggar här       Kontakta oss

Drömmer mig bort.

| Inga kommentarer

När jag sitter på kontoret och tittar ut på allt det gråa och fortfarande inte riktigt har tinat upp efter den kalla vinden som piskade mig på väg till jobbet – då är det lätt att drömma om resor till solen! 

Både vänner och kollegor är just nu på andra ställen i världen där det är betydligt trevligare väder, och att se deras bilder på Facebook och Instagram påminner mig om att jag borde kanske oxå bokat nåt vid denna tiden på året. Funderar på att till nästa januari/februari kanske boka en vecka på Kanarieöarna. 

Jag gillar Kanarieöarna, alltså jag har ju bara besökt 2 av dem, men det är inte så långt bort men ändå betydligt bättre väder än här.

Till midsommar förra året var jag på Gran Canaria. En ren latmask-resa, det främsta syftet med den resan var vila och återhämtning. En stor del av resan spenderades i skuggan i en solstol. Det var underbart! Då hade det varit en ganska stressig period på jobbet, så det var väldigt skönt att komma bort, få vila, sola och bada, läsa böcker och äta lite tapas. 🙂

Jag älskar ju att resa oavsett årstid, men det är nu – mitt i det kalla och gråa, som jag tror jag behöver det som allra mest. Särskilt eftersom jag har brist d-vitamin. Och även om jag äter mina tillskott så gör solen gott även för humöret och man känner sig piggare. 

Men när man har begränsad budget så krävs lite planering – och att i mitten av januari 2017 fundera på om jag vill åka till solen januari-februari 2018 känns avlägset haha. Men det tål att tänkas på. Och jag tror min värmeälskande mamma hade ställt upp sol resesällskap haha! 😉 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.