byEmschen       Vi som bloggar här       Kontakta oss

Det närmar sig…

| Inga kommentarer

…avresa! Så nu börjar jag så smått skriva lista på saker som jag annars riskerar att glömma, så som myggmedel och glasögonputs. 

Men sen måste jag även komma ihåg att hämta mer allergimedicin från Apoteket och växla ut valuta. Men det är ju bara tisdag idag, så det ska inte vara några problem. Och jag jobbar ju bäst under tidspress haha! 🙂 

En sak som jag tänker på är att jag inte ska använda kläder under veckan som jag vill ha med mig. Kanske får börja lägga fram lite kläder som jag vet att jag vill ha med mig, så det inte råkar åka på någon morgon – jag är ju ingen morgonmänniska, är mer som en zombie… Haha! 🙂 

Jag funderar på om jag skulle klara mig med mellan-väskan. När jag har åkt en vecka tidigare harr jag släpat med mig den stora väskan, men den känns väldigt stor och jag fyller den aldrig. Men jag tror jag ska börja packa i mellanväskan och se hur det fungerar. Har ju tänkt att jag inte ska ta med en massa onödigt. Men det är ju necessären och skor som tar plats egentligen. Jaja, det löser sig – det är ju bara tisdag! 🙂

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.