byEmschen       Vi som bloggar här       Kontakta oss

Att vara snäll

| Inga kommentarer

Jag är ganska snäll. Ibland för snäll, men hellre det anser jag. Jag försöker vara snäll och hjälpsam med familjen, vänner, kollegor, äldre, folk med barnvagn etc. Att vara snäll kommer nog ganska naturligt för mig. Utom i ett fall… 

Mot mig själv är jag sällan så snäll som jag är mot andra. Det uttrycker sig på flera olika sätt – det kan vara att jag ”unnar mig” saker som jag vet att jag egentligen inte mår bra av, jag kan sitta hemma o tänka att jag vill höra av mig till en vän men övertalar mig sen att nä det kan jag inte göra för jag kommer att störa, och en favorit är att mentalt klanka ner på mig själv och dra i gammal skit som jag gjort förr. 

Varför är man så hård mot sig själv? Man borde ju ta bäst hand om sig själv så man har ork att pyssla om andra sen! 

Men min förhoppning är att jag med lite träning ska bli bättre på att vara snäll mot mig själv. Göra det som är bäst för mig. Ta hand om dig, du finns bara i ett exemplar! 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.