byEmschen       Vi som bloggar här       Kontakta oss

Att ta hand om sig

| En kommentar

Ibland behöver man sortera bort lite av sina ”borde” och faktiskt göra det som är bäst för en själv! 

Eftersom jag mot eftermiddagen började känna av huvudvärken så var det motigt att ge sig iväg efter att jag kommit hem. Men det har blivit lite av en tradition att på måndagarna äta middag hemma hos föräldrarna för att sen köra till övningen med kören som jag är med i. 

Men ikväll var det motigt. Tanken på allt ljud och prat fick mig att struts bilen mot havet istället. Gick en lugn promenad längs stranden och njöt av den vackra solnedgången! Jag älskar havet! ❤️ Jag vet inte om det är för att jag är uppväxt vid havet eller om det är nåt djup inom varje människa som gör att kontakten med naturen får oss att må gott – men oavsett, så mår jag bättre när jag är vid havet! 

Jag gillar vatten i de flesta former faktiskt. Har märkt att jag föredrar att resa till städer som ligger vid havet eller som har kanaler eller liknande rinnande genom staden. Det ger en öppnare och vackrare stad. Sen att jag har en svaghet för broar bidrar säkert! 😉 

Jag tog några bilder med mobilen på min promenad. 

   
    
 
Färgerna kommer inte riktigt till sin rätta, men jag tycker det blev ganska fina bilder ändå! 🙂

Det mesta av huvudvärken släppte så förhoppningsvis får jag en god natta sömn ikväll. Avrundar dagen med en kopp te i stillhet. 

En kommentar

  1. Jag tror det är något med havet eller ja vatten som gör oss lugna för jag vet inte någon som inte mår bra vid havet.

    Bilderna är ljuvliga!
    Puss i örat

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.