byEmschen       Vi som bloggar här       Kontakta oss

Att längta bort

| Inga kommentarer

Åh va jag längtar bort! Regnet trummar mot rutan, det är bara några få plusgrader – typiskt aprilväder alltså. Men jag längtar efter att resa bort, slippa vardagens rutiner, slippa gå till jobbet där det känns så rörigt just nu. Jag längtar efter att få ta sovmorgon, få se nya saker, känna solen mot mitt skinn, känna att jag inte styrs av klockan utan efter infall jag får, prata med nya människor etc. 

Just nu är jag inne i en period där jag känner mig ganska ensam. Att resa bort från dem som faktiskt är ärliga med att de vill umgås med med hade nog inte minskat känslan av ensamhet – men det hade distraherat en del. 

Tanken på att flytta från min stad, kanske till o med från landet har satt sig som ett litet frö i mitt inre. Tidigare hade jag viftat bort det, kanske när jag blir pensionär tänkte jag innan, men nu skaver det lite lite där inne. Men för nu får det marinera i lugn o ro. 

Jag har åtminstone en resa inbokad att se fram emot, jag ska åka till en solstol på Gran Canaria. Jag har aldrig varit där, men ser fram emot en lat vecka där jag kan ladda batterierna. 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.