byEmschen       Vi som bloggar här       Kontakta oss

Att inte veta…

| Inga kommentarer

Att leva i ovisshet – det kan tära på en. Det kan vara enklare saker som att inte veta när nästa resa blir av – det är ett I-landsproblem men jag tycker ändå det är jobbigt för jag skulle behöva ha det att se fram emot. Men innan logistiken är klar, så man kan på allvar titta efter en resa och sedan boka – då, när det är bokat, då kan jag slappna av lite. För då vet jag att jag har nåt att se fram emot! 

Att jag sedan går i ovisshet när det gäller hälsan hos en älskad släkting, det tär oxå på mig. Jag kan inte göra något, kan bara vänta på besked. Men påminnelsen om att de släktingar som jag står nära inte kommer att finnas hos mig för alltid kan ibland vara stressande. 

Så jag går nu och hoppas på goda besked på olika fronter. Och jag hoppas snart få boka en resa så jag kan få njuta av nedräkningen och sen få lite återhämtning. 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.