byEmschen       Vi som bloggar här       Kontakta oss

Att bli äldre

| Inga kommentarer

Alla blir vi äldre. Själv gillar jag det, jag har lite bättre betalt, vet mer vad jag gillar o inte gillar, har råd att resa lite etc. Men en sak som jag har märkt tydligt är hur mitt förhållande till skor har förändrats! 

Förut kunde jag gå i nästan vad som helst men med åldern kommer uttryck som: Jag letar efter en vettig sula, har denna stöd för hålfoten etc. 

Igår var jag på Stadium och tittade efter skor. Det blev inhandlat 2 par, ett par träningsskor och ett par walkingskor. Är nöjd med mitt inköp och ser fram emot att få använda dem. Men jag behöver fortfarande bättre vardagsskor. 

Det här att inse att man trivs bäst i sköna skor – det kostar ju! För då måste man köpa skor av lite bättre kvalitet – och då blir det genast dyrare… Dagens I-landsproblem antar jag. Men nu tar det längre tid att spara ihop till nästa resa eftersom jag köpt vettiga skor! 😉

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.